Kapacitet och påverkansmöjlighet

Vår helt nybyggda industrifastighet i Rollsbo. Med sitt strategiska läge finns goda möjligheter för att anpassa fastigheten helt efter dina behov.

Fastigheten består av 8 lokaler med egen port, vilket innebär ca 1300kvm golvyta samt 400kvm för möjligt entresolplan. Oavsett hur stort eller litet ditt behov är så får du här en chans att påverka på riktigt.

Möjligheternas fastighet
  • Unik chans för hyresgäster att påverkat i nybyggd miljö.
  • Stratetigskt läge längs med E6.
  • Våtutrymme och pentry finns kopplat till lokalerna.
015A0700_1_2_3_4-
Galleri

Näringslivsfakta

Kungälv har drygt 2300 aktiva företag inkl offentlig förvaltning, utbildning, hälso- och sjukvårdsföretag. Majoriteten av kommunens företag är små och verkar inom många olika branscher. Företag inom parti- och detaljhandel, tillverkning, transport, fastighets- och företagstjänster samt jordbruk, jakt och skogsbruk dominerar. De mest personalintensiva företagen finns inom handel, tillverkning och transport.

Det största verksamhetsområdet är Rollsbo som är strategiskt beläget med direktanslutning till E6. Där finns cirka 300 företag. Det goda kommunikationsläget samt närheten till Göteborgs hamn och Landvetter och Säve flygplatser har medfört att transportintensiva företag inom såväl livsmedels- som bilindustrin valt att etablera sig här. Exempel på detta är ICA:s distributionscentral, Michelins däckdepå och Arvid Nilsson. I Rollsbo finns även huvudkontoret för Mediatec, ett företag som skaffat sig en världsledande position när det gäller spetskompetens inom evenemangsprodukter.

Kontakta oss